Rolul tehnicianului în hotelărie este acela de a promova și vinde serviciile hotelului: în primul rând, serviciul de cazare, apoi serviciul de restaurant – acestea fiind serviciile de bază ale unității ospitaliere.
Lăcătuşul mecanic de intretinere si reparatii universale, se ocupă în principal cu asamblarea utilajelor şi efectuarea probelor de funcţionare, asigurarea funcţionării maşinilor, utilajelor şi a echipamentelor mecanice, diagnosticarea funcţ...
Electricianul în construcții realizează toată gama de lucrări electrice de joasă și medie tensiune în instalații industriale, civile, de uz casnic și gospodăresc.
Coafura se află într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru vine ca urmare a faptului că moda este într-o schimbare permanentă. Dintotdeauna oamenii au pus mare preț pe podoaba capilară, pe felul cum și-l aranjează, cum îl tund, coafează, s...
Ospătarul -chelnerul, , asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.
Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Cursul nostru de Frizer îți pune la dispoziție sala dotata corespunzător și formatori cu experiență pentru a deprinde tehnici de realizare a tunsorilor în tendințe.
Acest curs ( fost: curs agent de pază) se referă la identificarea tuturor activităților de prevenire a oricăror fapte și evenimente care ar putea pune în pericol siguranța obiectivului, de menținere a ordinii în cadrul acestuia și de interv...
Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Sudorul realizează prin sudare o îmbinare nedemontabilă având ca rezultat obţinerea unei structuri interne continue şi omogene.
Se realizează astfel repere, subansambluri, piese sudate şi alte componente, folosite în diferite domenii, indu...
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptor...
Montatorul de schele şi eşafodaje denumit si Schelar trebuie să ştie să măsoare, să manipuleze parti componente si accesorii, sa asambleze, să instaleze, să ridice, să monteze, să fixeze, să adapteze, să demonteze, să întreţină, să verifice...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.